thumbs-iconНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА!

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

logo
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

254 поръчки

page-banner

ПОРЪЧКА

ПОРЪЧКА - 10 % отстъпка

ПОРЪЧКА 10 % ОТСТЪПКА

Благодарим Ви, че избрахте да направите резервация с отстъпка на предлаганите от нас услуги.


* За да се възползвате от предоставената отстъпка 10 % е нужно да попълните коректно всички полета и финализирате поръчката си като изпратите завката чрез бутона в края на формата!

* За клиентите желаещи да се възплозват от услугата пране на мека мебел - ДИВАНИ / Определете седящите места на вашият диван и попълнете от формата за резервация на заявка!

* В случай, че бъде пропусната информация ще бъде върнат отговор на посочената от вас електронна поща с молба за пълното попълване на информацията. При успешно попълнена форма за заявка, ще ценообразуваме крайната цена от вашата поръчка и ще получите потвърждение чрез имейл и смс с дата, час и крайна цена на заявена услуга.

booking Допълнителна информация *

1. Минимална стойност на заявена услуга за посещение в град Бургас - 20 лв. / град София - 40 лв.

2. Такса транспорт за клиенти живущи в кварталите се доплаща 10 лв. за градовете в близост до Бургас и София сe доплаща от 15 до 25 лв. минимална стойност на заявена услуга за посещение 40 лв.

    3. Ако жилището ви е над 3 етаж в сграда, която не разполага с асансьор минимална цена за почистваща услуга - 40 лв. Какво е нужно преди да бъде извършено почистването: За да бъде извършено почистването е нужно клиентът да подсигури топла вода и електричество, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа.


services details

Професионално почистване на дивани по домовете

Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим вашия диван, фoтьойл, стол, табуретка на място във вашият дом или офис!Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионална екстракторна машина в комбинация с професионални препарати ще разградим и отстраним в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането вашият диван остава леко влажен, процесът на съхнене е в рамките на 5 до 7 часа

ПОРЪЧКА 10 % отстъпка