thumbs-iconНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА!

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

779 поръчки

София

Почистване на дивани, матраци, килими - град София

Почистване на дивани, матраци, килими - София

Нашите услуги за домашно или търговско почистване се предлагат в София и околностите, като еднократна или абонаментна услуга. Експрес Партнерс е професионална специалзирана почистваща фирма, която работи освен с частни клиенти предлагаме услугите си и на много офиси, клубове, ресторанти, магазини и др., Както и с агенции отдаващи имоти под наем и продажба. Ние се стремим да осигурим висококачествено почистване на дивани, матраци, килими и тапицерии за автомобили.

Продължителността на живота на вашия диван, матрак и килим може да се удължи значително с помощта на изключително благоприятния метод за почистване с професионални препартаи, който използваме.След почистването Вашите мебели ще изглеждат не само много по-добре, но и ще бъдат премахнати бактерии, които е възможно да предизвикат болести.

Препоръчително е това да се прави поне веднъж годишно или на всеки три месеца за собствениците на домашни любимци. Използвайки най-добрите, екологично чисти и най-безопасни химикали, заедно с нашата професионална почистваща машина за извличане, ще имате освежени дивани, матраци и килими и изглеждат като нови!

Проверете нашата страница за почистващи услуги ЦЕНИ, за да получите информация за всички цени на ЕКСПРЕС ПАРТНЕРС и професионалните услуги , които предлагаме.


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ ПРЕДСТАВИТЕЛ ОБСЛУЖВАЩ - СОФИЯ
ТЕЛЕФОН ЗА ЗАЯВКИ – 089 380 1759


За ваше удобство нашите почистващи услуги работят шест дни в седмицата от Понеделник и Събота включително от 9.00 до 18.00 часа, за да можете да изберете най-удобния ден за вас е нужно да позвъните дни преди да бъде направена поръчката за запитване на свободен ден и час.
пране на мека мебел

Разчитайте на почистваща фирма „Експрес партнерс“, за да постигнете по-добра и чиста среда за живеене. Удовлетворението е гарантирано!


Цени за почистване на мека мебел


Пране на диван, канапе - 7 лв. / седящо място

Пране на фотьойл, кресло - 10 лв. /бр.

Пране на табуретка - 5 лв. /бр.

Стол - 4.00 лв. /бр. ( само облекалка или седлака - 2,50 лв. )

Пране на матрак 1 персон едностранно - 10 лв. / двустранно + 10 лв.

Пране на матрак 1 персон и половина едностранно - 20 лв. / двустранно + 20 лв.

Пране на матрак 2 персона едностранно - 20 лв. / двустранно + 20 лв.booking Допълнителна информация *

1. Минимална стойност на заявена услуга за посещение в град София - 40 лв. ( извън София - 50 лв. )

2. Такса транспорт за клиенти живущи в кварталите - 10 лв. ( друг град в близост до София сe доплаща от 10 до 25 лв.)

3. Крайната цена за почистване на диван се определя в зависимост от броя на седящите места, брой седящо място 7.00 лв. с размер 0,60 см. ( като при ъгловите дивани ъгъла се брои за място )

4. Такса Синя и Зелена зона за клиенти живущи в обхват на платено паркиране се поемат от Експрес Партнерс

5. Горепосочените цени са с включено ДДС

6. За да бъде извършено почистването е нужно клиентът да подсигури: топла вода, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа.

7. Ако жилището ви е над 3 етаж в сграда, която не разполага с асансьор е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ни информирате предварително ! Поръчката ще бъде анулирана, ако предварително не бъде подадена информация при подаване на заявката!

    8. Ако жилището ви е на 3 етаж в сграда, която не разполага с асансьор минимална такса за посещение - 50 лв.
    9. Работно време 09.00 - 18.00 часа
    10. Отстъпката от 10 % не важи за клиенти живущи в кварталите и градовете около София


Професионално почистване на дивани по домовете

Професионално почистване на дивани по домовете

Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим диван, фотьойл на място във вашият дом или офис!Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионална екстракторна машина в комбинация с професионални препарати ще разградим и отстраним в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането вашият диван остава леко влажен, процесът на съхнене е в рамките на 5 до 6 часа .

разгледай други - преди и след почистване