thumbs-iconНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА!

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

779 поръчки

ПРАНЕ НА ДИВАНИ

ПРАНЕ НА ДИВАНИ, фотьойли, столове, кресла, табуретки

Пране на диваниФирма „Експрес Партнерс“ Ви предлага висококачествени услуги за пране на мека мебел в градовете София, Бургас.
Нашите услуги включват екстракторно пране на дивани, фотьойли, кресла, табуретки по домовете и офисите, а също така и тапицерии на автомобили.

Ние можeм да почистим и подобрим ( машинно пране )
- Силно замърсени дивани,
- Почистваме и матраци от акари, отстраняване на урина от малки деца, възрастни хора, домашни любимци (кучета котки ).
- При нужда от обезпрашаване след извършен ремонтни дейности;
- При наличие на петна по дамаските;
- При неприятна миризма от мебелите;
- При необходимост от дезинфекция;
- При захабени цветове на тапицерията

Машинното изпиране се извършва с професионални екстракторни машини и препарати. Процедурата по почистване е в рамките на 30 до 60 мин. в зависмиост от степента на замърсяване. След изпиране мебелите остават влажни и е нужно време от 5 до 8 часа за да могат да бъдат използвани.

Услугата "Пране на дивани" включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, т.е. облегалка, седалка, подлакътници и лицевата му част при краката, но не включва изпирането на декоративни възглавници, същите биват таксувани отделно.


За връзка с нас ни потърсете за гр. София ✆ 089 380 1759  гр. Бургас: ✆ 088 538 2527 Цени за машинно пране на мека мебел

Диван, канапе - 7 лв. / за седящо място

Фотьойл, кресло- 8 лв. /бр.

Табуретка - 5 лв. /бр.

Стол - 2.50 лв. /бр.

За почистване на матраци провери цени тук


Вашите меки мебели са инвестиция, която не бива да бъде подценявана, ако желаете да ги запазите и ползвате дълъг период от време. Препоръката ни е да бъдат почиствани периодично. В повечето случаи замърсяванията стават все по-видими, което води до претапициране или закупуване на нов диван.

Ние ще изберем правилния подход в почистването на Вашата тапицерия, благодарение на специализираните професионални машини и с помощта на специално разработени почистващи препарати, с лидерски качества в почистващата индустрия за успешно почистване тъкани. Гарантираме безупречно почистване според степента на замърсяване и периода на застоялост.

Необходимостта от профилактична професионална грижа за запазване на качеството на текстила е нужно, защото всяка мебел е изложена на замърсявания и прах всеки ден. Всяка дамаска ще има по-дълъг живот и изглежда по-чиста, ако се поддържа с редовно почистване.

Ние бихме Ви препоръчали да правите периодично, минимум веднъж до два пъти годишно, почистване на диван, килим или матрак.
Така ще избегнете нежелани алергени и ще повишите качеството на въздуха в спалнята си. Помислете за това колко дълго бихте издържали без да изперете Вашето спално бельо или дрехи ?


пране на мека мебел

Веднага ще се досетите, че замърсяването на тялото на човек е подложено ежеминутно на пот, външни фактори – метеорологични или други условия – полепващи по косата, кожата на лице или открити части от тялото. Всичко това би провокирало алергии или би повлияло на здравето ни. Особенно важно е, ако имате деца, които се нуждаят много повече от добра среда на живот.

Диваните изискват своята грижа, защото всеки човек прекарва дълги часове в гледане на телевизия. Професионално почистване с екстракторна машина на дивани е от жизнено важно значение за Вашето здраве и удължаване на живота на Вашите меки мебели. Методът на почистване чрез гореща екстракция е най-хигиеничният начин за почистване – премахва всички бактерии, дълбоко набит прах и дава на дивана приятна миризма след прането.Почистване
 на дивани, фотьойли, столове за бизнес клииенти

Ние имаме опит в почистването на дивани, както за малки офиси така и за средния бизнес и големи площи, като магазини, офиси, детски центрове, хотели, ресторанти, питейни заведения.

Екипът на „Експрес Партнерс“ е гъвкав в работата и можем да персонализираме нашите услуги по почистване на дивани с изискванията на клиента. Можем да поемем всеки ангажимент за пране на дивани в офиси, обществени търговски обекти, изложбени зали, заведения, хотели, ресторанти, кина и театри, развлекателни центрове, социални клубове в градовете София и Бургас.

Услугата „пране на диван“ от „Експрес Партнерс“ - винаги се извършва при най-високи стандарти и често надхвърля очакванията на клиентите ни. Нашият екип е напълно обучен и практикувал дейността си в Великобритания. Силно мотивирани в осигуряването на най-добрите търговски практики и стандарти в почистването на килими.


Професионално почистване на дивани по домовете

Професионално почистване на дивани по домовете

Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим диван, фотьойл на място във вашият дом или офис!Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионална екстракторна машина в комбинация с професионални препарати ще разградим и отстраним в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането вашият диван остава леко влажен, процесът на съхнене е в рамките на 5 до 6 часа .

разгледай резултати - преди и след почистване