thumbs-iconНАЙ-ДОБРАТА ПОЧИСТВАЩА ФИРМА!

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

779 поръчки

page-banner

ПРАНЕ НА МАТРАЦИ

ПРАНЕ НА МАТРАЦИ

Пране на матраци и топ матраци

Знаете ли, че до като ние спим се случва нещо което касае нашето здраве ?

Признаците, по които да разпознаете, че се случва нещо с Вашия матрак – Вашият матрак е на 5 до 7 години!

Вашите матраци е препоръчително да се сменят на всеки 5 – 7 години. Възможно е теглото на матрака да е удвоено при наличието на: бактерии, акари, влага, тежка миризма, мухъл, петна и урина.

Независимо дали Ви харесва или не, сте тяхна жертва за съжаление. Почистването на матрак в България е все още не толкова популярна услуга, поради липса на повече информираност за невидимите за човешкото око бактерии, причняващи различни болести!

В рамките на 2 – 3 месеца във Вашето легло може да се размножават микроби с хиляди, ако матракът бъде оставен в дълъг период от време без поне профилактично почистване или освежаване. Един от начините за пълно изтребление на вредителите е пълното и редовно почистване минимум 2 до 3 пъти годишно, според замърсяването.


скованост след сън бучки в матрака  изнервени      
Усещате скованост и болки
           Признаци на огъване, бучки        Събуждате се уморени


Нашите почистващи методи ще освежат, почистят и дезинфекцират Вашия матрак. Дървеници не са единственият вид вредител, който е възможно да се настани във Вашия матрак. Хлебарки също снасят яйца в матрака, микроби и бактерии са най-бързо разширяващите се, телесни течности и други форми на замърсяване.

Има много фактори, които ще скъсят живота на всеки матрак. Няма значение каква марка е, нито качеството! Мъртва кожа, акари, дървеници, прах и други форми на замърсители не могат да бъдат избегнати. Те просто съществуват, за да съсипят спокойствието и да повлияят на здравословното Ви състояние. Най-доброто нещо, което можем да направим за Вас е да Ви предпазим от всички замърсители, причиняващи зарази, обриви и екземи.

Матракът играе много важна роля в ежедневието. Вие вероятно прекарвате повече от половината от живота си като лежите върху него. Матракът – това е зоната за комфорт, една от причините да Ви носи толкова много удоволствие в живота, релаксиращо въздействие, за да бъдете заредени с енергия отново за следващия ден. Но разбира се, както всяка мебел, ако не бъде поддържана, ще скъси живота си и трябва да бъде сменена с нова. Ние вярваме, че не искате да смените по-рано Вашия любим матрак. Ще Ви помогнем да се насладите колкото се може по-дълго, като осигурим почистване освежаване и дезинфекция.

Ние разполагаме с професионални екстракторни машини и специални препарати, които могат да проникнат от външната и вътрешната страна на матрака. Използваме безвредни препарати, за да успеем да постигнем добър ефект.

Доверете ни се и ние ви гарантираме освежаването на вашият матрак! Телефон за заявки: 088 538 2527 Цени за почистване на матраци


Пране на матрак 1 персон - размери 90 х 190 см. - 10 лв. / двустранно + 5 лв.
Пране на матрак 1 персон и половина - размери 140 х 190 см. - 20 лв. / двустранно + 10 лв.
Пране на матрак 2 персона - размери 180 х 200 см. - 20 лв. / двустранно + 10 лв.


размери на матраци


  
Защо да изберете нас

• Определяне от клиента удобен ден и час за извършване на почистването в дома или офиса. 
• Специално внимание се обръща на отстраняването на зони, петна и миризми, без допълнителна такса.
•  Бързо съхнене рамките 4 до 7 часа
•  Пълна удовлетвореност на клиента
•  Конкурентни и достъпни цени
•  Без скрити такси 
•  Отворено за бизнес клиенти през цялата седмица – 24/7 часа

Професионално почистване на матраци

Професионално почистване на матраци по домовете

Ние от „Експрес партнерс“ - Бургас използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника, с която извършваме почистването, ни позволява да почистим Вашия диван, фитьойл, стол, табуретка на място във Вашия дом или офис!Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионални екстракторни машини, в комбинация с професионални препарати, разграждат и отстраняват в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането Вашият диван остава леко влажен, процесът на съхнене е в рамките на 5 до 6 часа, при ползване на климатик – от 3 до 4 часа.

Почистване на матрак

Преди почистване

 

Почистване на матрак

След почистване

 

разгледай други - преди и след почистване