thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

779 поръчки

ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ

ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВИТРИНИ

ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИИзборът на правилната професионална фирма за почистване на прозорци на Вашия дом е много важно решение.
Независимо дали вътре или вън, чистотата на прозорците е нещо, което до голяма степен се отразява на външния вид на вашия дом. Вземане на решение за коя фирма да се доверите е задача, която изисква внимателна преценка.

Ние имаме желанието да предоставим качествени услуги за почистване на прозорци на конкурентна цена. Нашият успех не се измерва с обема на работа, което правим, а по-скоро от нивото на удовлетвореност на клиентите.

Натрупванията на прах, пръски, насекоми и птичи изпражнения или киселинни дъждове са всички основни фактори, които ежедневно замърсяват от вън прозорците на дома Ви. Вътрешни прозорци често имат пръстови отпечатъци, както и натрупвания на прах. Нашият професионален екип по почистване на прозорци са внимателно обучени да използват най-добрите и най-безопасно оборудване, което ефективно ще премахне всички тези замърсявания и оставят след себе си всички прозорци професионално почистени.

ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВИТРИНИ ЗА БИЗНЕС КЛИЕНТИ

ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВИТРИНИ ЗА БИЗНЕС КЛИЕНТИ

Експрес Партнерс може да бъде вашия партньор гарантиращ безупречно почистени прозорци и витрини. Доказано е че в много от случаите, първите впечатления са решаващ повод за всеки нов посетител или клиент да бъде забелязано.

Поддържане на вашите прозорци и витрини чисти би дало отражение, като привлече двойно повече интерес от страна на клиенти забелязващи вашето отношение на външната поддръжка към вашия търговски обект. Например, ако прозорците са с натрупване на мръсотия, прах и други замърсяващи фактори, посетителите със сигурност ще забележат - това може да се отрази негативно върху начина, по който те възприемат вашия бизнес.
Независимо дали сте собственик или управител на търговски обект, извършване на дейност от фирмен офис сграда или ресторант, където много от гостите харесват приготвената от вас вкусна храна и биха желали да устеят вашето отношение за да се почувстват важни и уважавани.

Ние от Експрес Партнерс - професионално почистване на прозорци, използваме най-добрите и най-безопасното оборудване, за да отговарят на вашите нужди и очаквания. Нашият опит ще ни позволи да персонализираме предложение,което да отговори на вашите нужди при зачитане предварително определен от вас бюджет.

Нашата основна цел е: ние искаме да работим с вас, за да гарантираме добра визия на вашата сграда, търговски обект.ЦЕНИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВИТРИНИ


- Измиване и почистване на прозорци до 3 метра височина(едностранно) - 1.00 лв. кв.м.( с дограма 1.30 лв. кв.м. )

- Прозорци (стъкла) /едностранно/ над 3 метра височина - 1.50 лв. кв.м

- Трудно достъпни - 2.00 лв. кв.м

- Минимална сума за заявка 20 лв.

ЦЕНИ ПРИ УТЕЖНЕНИ УСЛОВИЯ - силна замърсеност, след ремонт /оскъпяване 50%

За връзка с нас гр. София ✆ 089 380 1759  гр. Бургас: ✆ 088 538 2527 Професионално почистване на дивани по домовете

Професионално почистване на дивани по домовете

Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим диван, фотьойл на място във вашият дом или офис!Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионална екстракторна машина в комбинация с професионални препарати ще разградим и отстраним в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането вашият диван остава леко влажен, процесът на съхнене е в рамките на 5 до 6 часа .