thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

854 поръчки

page-banner

ПРАНЕ НА КИЛИМИ

ПРАНЕ НА МОКЕТИ и КИЛИМИ

ПРАНЕ НА КИЛИМИ

Всички знаем факта, че въпреки добрия си външен вид, килимите са като гнездо за различни замърсявания. Без правилно почистване и поддръжка, килимите могат да поемат много прах, косми, мръсни петна и т.н. Неправилното поддържане и почистване с не добър избор на почистващи препарати може да увреди Вашите килими и мокети. В някои случаи периодично се налага да се възползвате от фирма за пране на килими, защото ще бъдат професионално почистени и премахнати всички петна, прах и замърсявания, натрупани във времето.

Изборът на подходяща фирма за почистване на килими е много важен, за да бъде постигнат добър резултат. Не всички фирми разполагат с професионални машини за почистване. Понякога ниската цена, предлагана от почистващи фирми, е покзател за незадоволителен резултат. Нашите професионални техници, от почистваща фирма „ Експрес партнерс“, ще инспектират материята и състоянието на Вашия килим внимателно, за да бъде постигнат най-добър ефект.

Прането на килими, мокети и пътеки се извършва със специална професионална екстракторна машина висок клас, която разгражда и отстранява в дълбочина упорити петна. Професионалните машини са снабдени със специален вакум и дюза, впръскваща вода и препарат, разтварящ натрупано във времето замърсявания. Това е най-новият метод на машинно пране на мокет или килим по домовете. С него успяваме да разградим и отстраним натрупаните в дълбочина упорити петна, прах, микроби, петна и всички останали замърсявания в килим или мокет.
Нашият начин на почистване е предварително третиране на материята със специален препарат, за да се отпусне вграденото и натрупано замърсяване. След извършването на машинно пране материята остава леко влажна и изсъхва в рамките на 5 до 6 часа в нормани условия, цветовете стават по-свежи и ярки, влакната защитени, а Вашите меки мебели заживяват нов живот.

Ние използваме само екологично чисти, нетоксични, биоразградими, професионални английски почистващи продукти, които са 100% безопасни. Почистващи експерти и големи производители на килими препоръчват професионално почистване минимум на всеки 6 до 12 месеца, за да бъде поддържан външния вид и хигиената на вашия килим при нормална среда на ползване. Редовното почистване на килими не уврежда влакната. Ние не мокрим долната част, както го правят много автомивки защото всеки клим е с различен състав: вълна, полипропилен, акрил. В много от случаите при пълното мокрене тези показатели определят и влияят върху степента на износоустойчивост, здравината на килима, неговия комфорт при допир и степента на замърсяване.

Когато почиствате периодично Вашия килим, удължавате живота му. Услугата „почистване на мокети и килими“ е изключително полено за хора, страдащи от алергии. Ако имате малки деца и домашни любимци, ние ви съветваме да използвате професионално почистване на килими най-малко два пъти в годината или дори по-често. Ползите от професионално почистени килими не са свързани само със здравето, но и с красотата на дома Ви.


 Цени за пране на килими, мокети, пътеки


Машинно изпиране на мокети, килими, пътеки и др. на място в дома и офис - 3,00 лв. /квадратен метър


пране на килими


Почистване
на килими и мокети за бизнес клииенти

Ние имаме опит в почистването на търговски помещения с килими, както за малки офиси, така и за средния бизнес. А също и големи площи с килими и мокет като: магазини, офиси, медицински центрове, детски центрове, хотели, ресторанти, козметични студиа, кино салони, питейни заведения.
Екипът на „Експрес партнерс“ е гъвкав в работата. Можем да персонализираме нашите услуги по почистване на офис килим с изискванията на клиента. Ние работим преди и след нормалното работно време в ранните утрини, късно вечер и през почивните дни.

„Експрес партнерс“ може да поеме всеки ангажимент за почистване на мокети, килими от магазини, обществени, търговски и промишлени сгради, включително офиси, банки, търговски обекти, заведения, хотели, ресторанти, киносалони,детски центрове, спортни клубове, развлекателни центрове, социални клубове, лекарски кабинети в и около град Бургас.

Услугата „почистване на килими“ - „Експрес партнерс“, Бургас винаги се извършва при най-високи стандарти и често надхвърля изискванията и очакванията на клиентите. Нашият екип е напълно обучен и практикувал дейността си в Англия. Силно мотивирани в осигуряването на най-добрите търговски практики и стандарти в почистването на килими.Услуги за почистване на килими включва:
отстраняването на следните видове замърсявания:

• Дълбоко замърсяване
• Урина при нощното напикаване при деца или възръстни
• Урина и миризими от домашни любимци
• Дъвка, мазнини
• Червени петна (кръв, вино и т.н.)
• Кофеин и други напитки
• Прах след ремонтни дейности
• Други


Професионално почистване на килими по домовете

Ние от Експрес Партнерс използваме най-модерната система в Европа за почистване на килими. Професионалната почистваща техника с която извършваме почистването ни позволява да почистим вашия килим, мокет, пътека на място във вашият дом или офис!

Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионална екстракторна машина в комбинация с професионални препарати ще разградим и отстраним в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането вашият килим остава леко влажен, процесът на съхнене е в рамките на 5 до 6 часа

Професионално почистване на килими по домовете

Преди почистване

Професионално почистване на килими по домовете

След почистване

разгледай снимки - преди и след почистване