thumbs-icon Телефони за заявки / Бургас - 088 538 2527 / София - 089 380 1759

clock-iconРАБОТНО ВРЕМЕ : ПОН - СЪБ (9.00am - 6.00PM)

Почистваща фирма Експрес Партнерс
mobile-icon

ПОЗВЪНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА СЕГА !088 538 25 27

779 поръчки

page-banner

ПРАНЕ НА МАТРАЦИ

ПРАНЕ НА МАТРАЦИ и ТОПМАТРАЦИ

Пране на матраци и топ матраци

Фирма „Експрес Партнерс“ предлага почистваща услуга машинно пране на мека мебел в градовете София, Бургас.

Извършваме прането със специализирани професионални екстракторни машини висок клас, които разграждат и отстраняват в дълбочина упорити петна. Професионалните машини са снабдени с вакум издърпващ праха, препарата за пране и водата, която се впръсква под налагане и разгражда натрупано във времето замърсявания.

Това е най-новият ефективен метод на машинно пране на матраци и мека мебел по домовете. Само така можем да разградим и отстраним натрупаните в дълбочина упорити петна, прах, микроби, миризми и всички останали замърсявания във всяка мека мебел матрак или диван.
След извършването на машинно пране материята остава леко влажна и изсъхва в рамките на 6 до 12 часа в зависимост от степента на третиране от наша страна в случаи на по-сериозни замърсявания.
Нашите услуги включват екстракторно пране на матраци и топматраци по домовете , а също така и дивани.

Ако за пръв път ползвате нашите услуги и имате въпроси можете да последвате линка към в категория често задавани въпроси от клиенти за да намерите отговорите на някои от най-често задаваните въпроси, условия свързани с почистващите услуги, които предлагаме...УСЛУГАТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАШИННО ПРАНЕ Е ПОДХОДЯЩА ПРИ:

✓ Замърсени матраци, топматраци;
✓ Почистване на на матраци, топматраци, отстраняване на урина от малки деца, възрастни хора, домашни любимци (кучета, котки );
✓ При нужда от обезпрашаване след извършен ремонтни дейности;
✓ При наличие на гъбички и бактерии, мухъл и други по вашият матрак или топматрак
✓ При наличие на петна ;
✓ При неприятна миризма в следствие на запотяване;
✓ При необходимост от дезинфекция; 

Имайте предвид, че при наличие на урина, кръв или мухъл най-ефективно почистването е когато се прилага, непосредствено след възникване на проблема (до няколко дни), в противен случай ще успеем да го дезинфекцираме, но не гарантираме отстраняването на петната.


За връзка с нас ни потърсете за гр. София ✆ 089 380 1759  гр. Бургас: ✆ 088 538 2527Машинното изпиране се извършва с професионални екстракторни машини и препарати. Процедурата по почистване е в рамките на 30 до 60 мин. в зависмиост от степента на замърсяване. След изпиране матраците остават влажни и е нужно време от 6 до 12 часа за да могат да бъдат използвани.

Услугата "Пране на матраци" включва почистване едностранно в случай , че желаете да бъде двустранно се таксува допълнително.


Цени за машинно пране на матраци и топ матраци


Пране на матрак 1 персон - размери 90 х 190 см. - 10 лв. / двустранно + 10 лв.

Пране на матрак 1 персон и половина - размери 140 х 190 см. - 20 лв. / двустранно + 20 лв.

Пране на матрак 2 персона - размери 180 х 200 см. - 20 лв. / двустранно + 20 лв.

Пране на бебешки матрак - 5 лв. / двустранно + 5 лв.

Допълнителни елементи от спални, като тапицирани табли или страници от спалня - 10 лв. за отделен елемент

Почистване на матрак от мухъл - оскъпяване на услугата допълнително 100 %


Фирма Експрес Партнерс не предоставя гаранция и не носи отговорност за успешно остстраняване на замърсявания , урина или повреди по вашият диван, матрак, или килим в случаи на:

 1. Дълъг период на неподдържани меки мебели и настилки ( над 1 година );

 2. Не могат да бъдат премахнати петна, които вече са причинили повреда или промяна в цвета на тъкъните. в следствие от протъркване с години на експлотация, пряка слънчева светлина, оцветяване от дрехи или завивки пускащи цветове. 

 3. Правени са опити за почистване с почистващ препарат, водоструйки, парочистачки и други машини в много от случаите след опити от страна на клиентите или непрофесионални почистващи фирми. Резултатите след опитите са промяна в големината на петна и замърсяване, набиване в дълбочина или запечатване. 

 4. По време на машинно пране при стари, протъркани материи е възможно да бъде причинено повреда, раздърпвания и накъсване.

 5. Невъзможност за премахване на петна при застаряла тъкан, която става по-забележима след премахване на натрупанато с времето замърсяване.


пране на матраци и топ матраци

bookingВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ *

  1. Минимална стойност на заявена услуга за посещение в град София - 35 лв. / град Бургас - 30 лв. ( извън София - 50 лв. / извън Бургас - 30 лв. )

  2. Отстъпката от 10 % не важи:

       - при заявена услуга под 35 лв.

       - за клиенти живущи в кварталите и градовете около София и град Бургас

  3. Такса транспорт за клиенти живущи в кварталите извън София и Бургас - 10 лв. ( град в близост до София , Бургас сe доплаща от 10 до 25 лв.)

  4. Крайната цена за почистване на диван се определя в зависимост от броя на седящите места, брой седящо място 7.00 лв. с размер 0,60 см. ( при ъгловите дивани ъгъла се таксува за място )

  Такса Синя и Зелена зона за клиенти живущи в обхват на платено паркиране се поема от Експрес Партнерс

  6. Горепосочените цени са с включено ДДС

  7. За да бъде извършено почистването е нужно клиентът да подсигури: топла вода, както и да се погрижи за прибирането на чупливи и ценни предмети, които могат да затруднят нашата работа.

  8. Ако жилището ви е над 3 етаж в сграда, която не разполага с асансьор е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ни информирате предварително ! Поръчката ще бъде анулирана, ако предварително не бъде подадена информация при подаване на заявката!

   8.1. Ако жилището ви е на 3 етаж в сграда, която не разполага с асансьор минимална такса за посещение - 50 лв.  

  9. Работно време 09.00 - 18.00 часа


  Разчитайте на „Експрес Партнерс“, ние сме специализиране в машинното пране.

  Телефон за заявки в градовете
  София: 089 380 1759
  Бургас: 088 538 2527


  скованост след сън бучки в матрака  неудобство след спане      
  Усещате скованост и болки
             Признаци на огъване, бучки        Събуждате се уморени


  Признаците, по които да разпознаете, че се случва нещо с Вашия матрак – Вашият матрак е на 5 до 7 години!

  Вашите матраци е препоръчително да се сменят на всеки 5 – 7 години. Възможно е теглото на матрака да е удвоено при наличието на: прах, бактерии, акари, влага, тежка миризма, мухъл, петна и урина. 

  Матракът играе много важна роля в ежедневието. Вие вероятно прекарвате повече от половината от живота си като лежите върху него. Матракът – това е зоната за комфорт, една от причините да Ви носи толкова много удоволствие в живота, релаксиращо въздействие, за да бъдете заредени с енергия отново за следващия ден. Но разбира се, както всяка мебел, ако не бъде поддържана, ще скъси живота си и трябва да бъде сменена с нова. Ние вярваме, че не искате да смените по-рано Вашия любим матрак. Ще Ви помогнем да се насладите колкото се може по-дълго, като осигурим почистване освежаване и дезинфекция.

  Ние разполагаме с професионални екстракторни машини и специални препарати, които могат да проникнат от външната и вътрешната страна на матрака. Използваме безвредни препарати, за да успеем да постигнем добър ефект.

  Доверете ни се и ние ви гарантираме освежаването на вашият матрак! Телефон за заявки: 088 538 2527  
Защо да изберете нас

• Определяне от клиента удобен ден и час за извършване на почистването в дома или офиса. 
• Специално внимание се обръща на отстраняването на зони, петна и миризми, без допълнителна такса.
•  Конкурентни и достъпни цени
•  Без скрити такси 

пране на матраци и топ матраци

Професионално почистване на матраци по домовете

Ние от „Експрес партнерс“ - използваме най-модерната система в Европа за почистване на дивани. Професионалната почистваща техника, с която извършваме почистването, ни позволява да почистим Вашия диван, фитьойл, стол, табуретка на място във Вашия дом или офис!Използваме най-висок клас професионални машини

Високият клас професионални екстракторни машини, в комбинация с професионални препарати, разграждат и отстраняват в дълбочина всички упорити петна, прах и микроби. След изпирането Вашият диван остава влажен, процесът на съхнене е в рамките на 5 до 9 часа

разгледай други - преди и след почистване